Projecten

Projectontwikkeling,

Bouwen voor later.


Woonboerderij Oxersteeg 10, Deventer

Rijksmonument

Nu te koop in Oxe, deze prachtige woonboerderij uit 1664, geheel gerenoveerd naar de eisen van deze tijd met een prachtig multifunctioneel bijgebouw uitkijkend over de landerrijen en de grote tuin van 2000m2.


Combineer riant wonen met riant werken en riant leven op deze historische plek midden in het sallandse coulissenlandschap en toch vlakbij alle voorzieningen die een stad als Deventer te bieden heeft. 

"Behoudt het oude maar met eerbied voor het nieuwe."

citaat Christian Bakker, denker en doener, begin 21ste eeuw


Project Drie arbeiderswoningen,

Middenrij 1 Deventer.

Drie oude arbeidershuisjes, gebouwd rond 1880, die voor het laatst begin vorige eeuw bewoond waren en sindsdien als granitowerkplaats hadden gediend, hebben wij omgebouwd tot 1 woning met de originele indeling zoveel mogelijke intact gehouden. De originele elementen als bedstedes en inbouwkasten zijn geintegreerd in het ontwerp.

grote overstraat 67 deventer

Project Grote Overstraat 67 K+L


Op de bovenste verdieping van Grote Overstraat 67 in Deventer (rijksmonument) zijn twee moderne appartementen gerealiseerd.Opgeleverd en verkocht in 2016

wonen in deventer

Project voorstad centrum Deventer

Woonhuis en Bed and Breakkfast


In 2018 zijn een prachtig 19e eeuws  woonhuis met bijbehorende werkplaats in ons bezit gekomen.  In het najaar van 2018 is het woonhuis compleet gerenoveerd en vervolgens verhuurd. Van de werkplaats is in de voormalige werkplaats een sfeervolle Bed en Breakfast gerealiseerd.

De  B&B is te boeken via www.bedandbreakfast-happy-in-deventer.nlVan stilstand enzo


Leg een eikeltje in de grond, wacht 50 jaar, en je hebt een prachtige boom om een schommel voor je kleinkinderen aan te hangen.

Soms hoef je weinig te doen om tot grootse zaken te bereiken. Meestal is het echter niet zo makkelijk als bij het eikeltje en de boom en moet je met doorzettingsvermogen en hard werken naar je doel toe werken. Belangrijk is wel om het zaadje in de grond te leggen en niet op te rapen met het idee het later in de tuin te planten maar het in de binnenzak van je jas te laten verschrompelen. Gebruik de zaadjes die je in je leven tegenkomt om je dromen na te verwerkelijken.